architects & possibilities

Desque werkt al jaren samen met ontwerpers en interieurarchitecten. Deze partners maken gebruik van onze kennis op het gebied van projectmeubilair. Additioneel helpt Desque interieurarchitecten met vragen over onder andere aanbestedingen, ergonomie en akoestiek. Door ons in een vroeg stadium in te schakelen als project partner kunnen verwachtingen en haalbaarheid gemanaged worden richting opdrachtgevers. Ons team van realisatie experts helpt graag met het opstellen van realisatiebudgetten en projectplanning.

Desque speelt een actieve rol in de vastgoedmarkt. Mede hierdoor worden projecten gegenereerd. Hierin werken wij samen met diverse architectenbureau’s.

Desque stelt haar showroom ter beschikking aan architecten om inspiratie op te doen, te werken en te ontmoeten of gewoon voor een kop koffie.

services for architects

kennis

Desque is een kenniscentrum voor interieurarchitecten op het gebied van materialen, ergonomie, nieuwe technologie, aanbestedingen en producten.

coproductie

Partner voor het realiseren van interieurprojecten. Het plan wordt samen bepaald om tot een efficiënte uitvoering en het optimale resultaat te komen.

interactie

Reciprociteit ontstaat doordat Desque niet met een eigen interieurstudio werkt, maar zoekt naar de best mogelijk oplossing voor de klant.

“Het enige wat gelijk blijft is verandering”

news

Desque academy van start

Dinsdag 17 januari 2017 is de eerste van een maandelijkse terugkerende kennismiddag gestart. Dit keer niet voor iedereen, maar voor en door ons eigen team. Geen commercieel praatje, echter wel even terug naar de essentie van ons vak. Deze keer ging het over ergonomie.

Read Article

Kerstdiner 2016

Na een jaar hard werken en het delen van hoogte- en dieptepunten is het tijd eens goed voor de innerlijke mens te zorgen. Natuurlijk begon het voor het team van Desque met het heffen van het glas op het mooie jaar. Daarna is deze geweldige foto gemaakt en zijn we vertrokken naar een restaurant in Eindhoven.

Read Article