Desque
LinkedIn Instagram UK

𝗗𝗲𝘀𝗾𝘂𝗲 𝗼𝗽 𝘄𝗲𝗴 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗼𝗽𝘁𝗶𝗺𝗮𝗹𝗲 𝗖𝗢𝟮-𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗶𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟱

24 oktober 2023

In 2021 is Desque, binnen de organisatie, gestart met het heroverwegen van keuzes om zodoende in 2025 alle doelen binnen de CO2-Prestatieladder niveau 3 te bereiken. Basisjaar van toetsing was het jaar 2021.

Ondanks de getroffen maatregelen zien we een stijging van de CO2-uitstoot in 2022 ten opzichte van 2021. Kijken we naar de oorzaak hiervan dan zien we dat dit voornamelijk komt door het toegenomen aantal auto en vliegkilometers. In 2021 werd er door Corona nagenoeg niet gevlogen en zorgde het thuiswerken voor minder autogebruik. Ook bij Desque.

De metingen van 2023 t.o.v. van 2022 zullen een duidelijker beeld van de progressie geven. De volgende stappen om het wagenpark volledig elektrisch te krijgen worden gemaakt, wordt het belang van een vliegreis zorgvuldig afgewogen en maakt Desque gebruik van laadpassen met 100% duurzaam opgewekte stroom [wind & zon].

Al geeft de tussenstand een vertekend beeld (door Corona) we weten dat we met heel het team en organisatie op een bewuste en goede weg zijn. En zetten ons volledig in om de uiteindelijke reductiedoelstellingen te halen.

 

 

Bekijk de resultaten op deze pagina

 

𝗗𝗲𝘀𝗾𝘂𝗲. Rethink your office

Share
  • Terug naar Nieuws