Desque
LinkedIn Instagram UK

Desque wint tweede DBFMO-project Gerechtsgebouw Breda

30 december 2016

DESQUE WINT TWEEDE DBFMO-PROJECT GERECHTSGEBOUW BREDA!

In opdracht van InBalans heeft Desque de opdracht gekregen voor het leveren van representatief meubilair ten behoeve van het PPS-project gerechtsgebouw Breda.

Vanaf de tenderfase heeft Desque in samenwerking met interieurarchitect Sevil Peach en InBalans een representatieve samenstelling van werkplek, vergader -en overlegmeubilair gecreëerd.

Hierbij rekening houden met een efficiënte invulling van de exploitatieperiode voor 30 jaar. Vanaf eind 2017, begin 2018 starten de leveringswerkzaamheden. In de zomer 2018 nemen de medewerkers van Rechtbank Zeeland-West-Brabant, het Openbaar Ministerie en de Raad voor de Kinderbescherming hun intrek in dit nieuwe landmark van Breda.

Voor meer informatie: http://www.bredainbalans.nl/

Voor Desque betekent het gerechtsgebouw Breda de tweede DBFMO-overeenkomst in korte tijd. Het kenniscentrum voor de Rijksoverheid B30, Bezuidenhoudseweg 30 te Den Haag, was de eerste DBFMO-overeenkomst.

Beide projecten zijn ontworpen, gerealiseerd en beheerd via een Publiek Private Samenwerking (PPS) met een DBFMO-contract. Voor het gerechtsgebouw Breda betekent dit dat InBalans (een samenwerkingsverband tussen Facilicom en de VolkerWessels ondernemingen Visser & Smit Bouw en HOMIJ Technische Installaties) verantwoordelijk is voor het ontwerp, bouw, financiering en onderhoud van het nieuwe gebouw, alsook de facilitaire dienstverlening voor de komende 30 jaar.

Share
  • Terug naar Nieuws