Desque
LinkedIn Instagram UK

Architecten
& Mogelijkheden

Desque werkt al jaren samen met ontwerpers en interieurarchitecten. Deze partners maken gebruik van onze kennis op het gebied van projectmeubilair. Additioneel helpt Desque interieurarchitecten met vragen over onder andere aanbestedingen, ergonomie en akoestiek. Door ons in een vroeg stadium in te schakelen als project partner kunnen verwachtingen en haalbaarheid gemanaged worden richting opdrachtgevers. Ons team van realisatie experts helpt graag met het opstellen van realisatiebudgetten en projectplanning.

Desque speelt een actieve rol in de vastgoedmarkt. Mede hierdoor worden projecten gegenereerd. Hierin werken wij samen met diverse architectenbureau’s.

Desque stelt haar showroom ter beschikking aan architecten om inspiratie op te doen, te werken en te ontmoeten of gewoon voor een kop koffie.

Kennis

Desque is een kenniscentrum voor interieurarchitecten op het gebied van materialen, ergonomie, nieuwe technologie, aanbestedingen en producten.

Interactie

Partner voor het realiseren van interieurprojecten. Het plan wordt samen bepaald om tot een efficiënte uitvoering en het optimale resultaat te komen.

Coproductie

Reciprociteit ontstaat doordat Desque niet met een eigen interieurstudio werkt, maar zoekt naar de best mogelijk oplossing voor de klant.