real estate & possibilities

Huurders stellen hogere eisen en denken verder dan huisvesting alleen. Zo willen veel huurders dat nieuwe werkconcepten toepasbaar zijn binnen de ruimte die ze huren. Desque is op de hoogte van de laatste innovaties en kan deze vertalen naar uw klanten. Onze samenwerking met onafhankelijke interieurarchitecten stelt huurders in staat samen te werken met ontwerpers met een bewezen portfolio. Voor elk project, of het nu gaat om kleinschalige kantoren, bedrijfsrestaurants of de entree van het project kennen wij de juiste interieurarchitect. Uw potentiële klanten krijgen naast inzicht in huurkosten ook zicht op de mogelijkheden en de benodigde investering. Hierbij kunnen we u ondersteunen door deze extra service te leveren.

Desque stelt haar kantoorruimte ter beschikking aan vastgoed gerelateerde professionals om inspiratie op te doen, te werken en te ontmoeten.

services for real estate

advies

Wij bieden ondersteuning aan vastgoed gerelateerde professionals. Huurders of kopers van vastgoed worden geadviseerd bij het maken van de juiste keuze of een object geschikt is voor het doel. Past de huisvesting bij het werkproces, de gewenste uitstraling en wat zijn de kosten om dit te realiseren.

turn key

Bij deze optie nemen wij alles uit handen om het optimale resultaat te behalen. Uiteraard werken wij hierbij samen met interieurarchitecten speciaal uitgezocht voor het betreffende object. Alle objecten behoren tot de mogelijkheden: of het nu gaat om een rijksmonument, single tenant of een multi tenant kantoor.

coproductie

Veel van onze opdrachtgevers betrekken Desque bij de planvorming van renovaties, uitbreidingen en verhuizingen. Hierbij maken wij gebruik van uw expertise. Als resultaat daarvan ontstaat een wederzijdse en gelijkwaardige samenwerking. Coproductie brengt projecten naar een hoger plan.

“The secret of change is to focus all of your energy,
not on fighting the old, but on building the new.”

– Socrates –

news

Desque academy van start

Dinsdag 17 januari 2017 is de eerste van een maandelijkse terugkerende kennismiddag gestart. Dit keer niet voor iedereen, maar voor en door ons eigen team. Geen commercieel praatje, echter wel even terug naar de essentie van ons vak. Deze keer ging het over ergonomie.

Read Article

Kerstdiner 2016

Na een jaar hard werken en het delen van hoogte- en dieptepunten is het tijd eens goed voor de innerlijke mens te zorgen. Natuurlijk begon het voor het team van Desque met het heffen van het glas op het mooie jaar. Daarna is deze geweldige foto gemaakt en zijn we vertrokken naar een restaurant in Eindhoven.

Read Article