Desque
LinkedIn Instagram UK

Ontmoet Desque in Milaan tijdens Salone del Mobile

3 juni 2022

Een week vol met het nieuwste op het gebied van interieurdesign Salone del Mobile viert haar zestigste editie en Desque is erbij!

 

Met grote regelmaat bezoeken medewerkers van Desque de Milanese interieurweek in Milaan. Er worden trends, innovaties en nieuwe ontwerpen gespot. Het bezoek aan Milaan biedt naast inspiratie ook ruimte voor ontmoetingen en het bezoeken van merken die Desque een warm hart toedraagt. Zo zullen Arnoud Zweedijk en Joris Bosman tijdens deze editie het Nederlands merk “Studio Lawrence” bezoeken en supporten.

De stand van Studio Lawrence maakt onderdeel uit van Masterly – Dutch Pavilion in het Palazzo Francesco Turati en is voor hen een ideale basis om u te ontmoeten. Daarnaast kunnen de designers van Studio Lawrence u alles over hun collectie vertellen.

Bezoekt u Masterly in Milaan? Arnoud Zweedijk en Joris Bosman ontmoeten u graag bij Studio Lawrence in het Palazzo Francesco Turati, Stand nummer 17 (op de begane grond).

Download hier de handige Milaan Must See pdf met tips!

De pdf bevat Google Maps locatie tags, zo is de weg in Milaan eenvoudig te vinden. Tip! Gebruik de pdf in de smartphone.

Share
  • Terug naar Nieuws