Desque
LinkedIn Instagram UK

SRA De Meern

30 maart 2020

In hun zoektocht naar een andere manier van werken schakelde SRA de hulp in van Creovate, gespecialiseerd in ActieBased werkconcepten.

Uiteindelijk werd een nieuwe locatie gevonden in De Meern om het innovatieve werkconcept en functionele interieurontwerp van Creovate te implementeren. Aan Desque is gevraagd dit esthetisch vorm te geven en te realiseren. Voor deze uitwerking koos Desque voor Naomy Dentro die een kleurrijk, stijlvol, warm, en uitnodigend interieur ontwierp. In het ontwerp zijn zachte tinten afgewisseld met divers materiaalgebruik. Het transparante kantoor biedt plek aan verschillende vormen van zelfstandig en samen werken. Door de positionering van af te sluiten kantoren -en overlegruimtes is een natuurlijke barrière gecreëerd. Hierdoor is het mogelijk om rustig en in goede akoestisch klimaat te werken in een open omgeving.

In een korte periode is het gehele project door Desque gerealiseerd. Het SRA kantoor is officieel geopend op 24 januari 2020. Dank voor de fijne samenwerking SRA, Pierre Buijs, Naomy Dentro en al onze realisatiepartners.

Het SRA kantoor is officieel geopend op 24 januari 2020. Dank voor de fijne samenwerking SRA, Pierre Buijs, Naomy Dentro en al onze realisatiepartners.

Fotografie door Melanie Samat

Bekijk dit project

Share
  • Terug naar Nieuws