Desque
LinkedIn Instagram UK

Vacature: projectmanager binnendienst kantoorinrichtingen

13 september 2021

Kantoorinrichtingsprojecten van klein tot groot, jij maakt het waar. Of het nu een klein kantoor om de hoek is of het nieuwe hoofdkantoor van SuitSupply in Amsterdam. Elk pand verdient een prachtige inrichting van jouw hand en jij zet als projectmanager binnendienst kantoorinrichtingen de wensen van de klant voorop. En dat niet alleen: omdat we een relatief kleine organisatie zijn, betekent het dat jij ondernemend en zelfsturend bent en alles doet binnen een project. Vanaf het binnenhalen van de opdracht is het jouw project en ga je inkopen, plannen en controleren. Jij regelt alles voor het beste resultaat.

 

32 tot 40 uur in jouw droombaan aan het werk
Is dit jouw droombaan? Zonder twijfel! Jij bent degene die organisatorisch alle projecten in goede banen leidt. Je start met het offreren en een stukje calculatie waarna hopelijk de order valt. Je vertaalt vervolgens het project van een offerte naar een plan. Vanaf de getekende offerte ga jij aan de slag als projectmanager. Je maakt een projectplanning, je houdt continu het overzicht en zorgt dat alles tijdens de uitvoering op locatie goed verloopt. Dit alles stuur je aan vanuit Eindhoven want je bent vooral ‘binnen’. Als je een baan wenst waar je enkel interieurs inricht, ben jij niet de aangewezen persoon voor deze job. Er komt veel meer bij kijken. Zo kun je midden in een offerte voor het ene project zitten en vervolgens een telefoontje krijgen dat verkeerde bladen zijn geleverd voor een ander project. Jij bent de spil tussen de klant en de architect waarmee je een werkdriehoek vormt.
Om jouw steentje bij te dragen:

• stel je aantrekkelijke offertes op voor onze klanten met oog voor de juiste commerciële en esthetische afwegingen.
• ben jij intern en extern het aanspreekpunt op het gebied van
prijsafspraken en productinformatie.
• bewaak jij jouw projecten op het gebied van kwaliteit, planning en budget.

Waar jouw avontuur begint
Sinds de oprichting in 1998 heeft Desque zich op de kaart gezet als onafhankelijk multidisciplinair projectinrichter. Desque werkt als regisseur en zorgt met partners voor het inrichtingsproces van kantoren. En dat doen we door het hele land. Met kennis op het gebied van werkomgevingen, integrale huisvestingsoplossingen, PPS-projecten en Turnkey-projecten helpen we onze klanten verder.

Jouw werklocatie is niet de minste.
Ons kantoor op Strijp-S in Eindhoven is ook meteen een showroom. In een oude Philips-fabriek werken we hard en laten we aan bezoekers meteen de nieuwste modellen zien op het gebied van werkplekken. “Oh wauw”, is wat wij van bezoekers vaak horen. Zit-sta bureaus en de nieuwste trends op het gebied van (werk)meubilair, je kijkt je ogen uit. Met een station achter het pand en 2 stappen verwijderd van de ring om Eindhoven, ben je zo op je werkplek. Of je nu uit Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Helmond of Weert komt, makkelijker kan bijna niet.

Een werkomgeving die jou past
Binnen Desque sta je er niet alleen voor. Samen met 20 collega’s zet jij alles op alles om de projecten tot een goed einde te brengen. Allemaal jong van geest en erg betrokken met elkaar omdat we nauw samenwerken. We lunchen dagelijks samen aan onze bar en na een week hard werken klinken op vrijdagmiddag de glazen tijdens een fijne borrel. Ook bezoeken we geregeld events van leveranciers en hebben we andere uitjes. Alles voor een goed teamgevoel.

Waarover jij beschikt
Alle mooie projecten op jouw bord wil jij tot een goed einde brengen. Jij gaat recht op je doel af en wil het beste voor onze klanten. Je stelt je professioneel op en weet van aanpakken. Met alle verschillende verantwoordelijkheden die jij op een dag draagt, is het belangrijk dat je flexibel bent en een organisatorisch wonder. Jij zorgt dat alles op tijd af is en tackelt de slechte scenario’s omdat je een vooruitziende blik hebt. De oplossingen heb jij allang paraat. Je schept orde in je eigen chaos en switcht fanatiek van project naar project voor een goed resultaat. Je beschikt verder over:

• hbo-werk- en -denkniveau.
• een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• het inzicht om de vraag áchter de vraag te stellen.

Wat Desque jou biedt
Van de prachtige werklocatie tot alle uitdagingen; genoeg redenen om bij Desque te willen werken. En dat is nog niet alles. Op basis van een werkweek van 40 uur krijg je:

• een salaris van € 2.600 tot € 3.400 bruto per maand.
• een laptop.
• 25 vakantiedagen.
• reiskostenvergoeding.
• de mogelijkheid om thuis te werken.
• een pensioenregeling.

Enthousiast geworden?
Nog steeds overtuigd dat jij past bij onze inspirerende inrichtingstrajecten en ga jij als projectmanager binnendienst kantoorinrichtingen onze projecten aansturen? Solliciteer dan voor 1 oktober 2021. Heb je nog vragen na het lezen van de vacature? Neem dan contact op met Lieke Mentjox, Team Lead Internal Sales, via 040 -29 606 96 of l.mentjox@desque.nl.

Daarna ziet onze selectie er als volgt uit:
1. We voeren een eerste gesprek.
2. Daarna hebben we een tweede gesprek.
3. Je krijgt de mogelijkheid om een paar uur mee te draaien.
4. Iedereen blij? Dan hebben wij een nieuwe collega erbij!

 

Share
  • Terug naar Nieuws