Desque
LinkedIn Instagram UK

Vastgoed
& Mogelijkheden

Huurders stellen hogere eisen en denken verder dan huisvesting alleen. Zo willen veel huurders dat nieuwe werkconcepten toepasbaar zijn binnen de ruimte die ze huren. Desque is op de hoogte van de laatste innovaties en kan deze vertalen naar uw klanten. Onze samenwerking met onafhankelijke interieurarchitecten stelt huurders in staat samen te werken met ontwerpers met een bewezen portfolio. Voor elk project, of het nu gaat om kleinschalige kantoren, bedrijfsrestaurants of de entree van het project kennen wij de juiste interieurarchitect. Uw potentiële klanten krijgen naast inzicht in huurkosten ook zicht op de mogelijkheden en de benodigde investering. Hierbij kunnen we u ondersteunen door deze extra service te leveren.

Desque stelt haar kantoorruimte ter beschikking aan vastgoed gerelateerde professionals om inspiratie op te doen, te werken en te ontmoeten.

Advies

Wij bieden ondersteuning aan vastgoed gerelateerde professionals. Huurders of kopers van vastgoed worden geadviseerd bij het maken van de juiste keuze of een object geschikt is voor het doel. Past de huisvesting bij het werkproces, de gewenste uitstraling en wat zijn de kosten om dit te realiseren.

Turn key

Bij deze optie nemen wij alles uit handen om het optimale resultaat te behalen. Uiteraard werken wij hierbij samen met interieurarchitecten speciaal uitgezocht voor het betreffende object. Alle objecten behoren tot de mogelijkheden: of het nu gaat om een rijksmonument, single tenant of een multi tenant kantoor.

Coproductie

Veel van onze opdrachtgevers betrekken Desque bij de planvorming van renovaties, uitbreidingen en verhuizingen. Hierbij maken wij gebruik van uw expertise. Als resultaat daarvan ontstaat een wederzijdse en gelijkwaardige samenwerking. Coproductie brengt projecten naar een hoger plan.