Desque
LinkedIn Instagram UK

Onze

Desque zet haar expertise in voor zowel kleine als grote duurzame interieurprojecten.

Desque als gesprekspartner, regisseur en projectinrichter.

Verbinden van doelgroepen, markten en partners is wat ons sterk maakt. Desque vertrouwt op een integrale aanpak tussen advies, ontwerp en realisatie.

Gesprekspartner

De invulling van bestaande of nieuwe vierkante meters, vernieuwende initiatieven, co-creatie en samenwerkingen. Desque is de verbindende gesprekspartner in een netwerk van creatieven, innovators, ontwikkelaars en producenten. Het gesprek over morgen voert Desque vandaag met u.

Regisseur

Desque intensiveert en onderhoudt de contacten en afspraken tussen alle betrokken partijen. De kwaliteitsnorm wordt bewaakt en de partijen worden op inzicht en mogelijkheden bijgestuurd. Binnen samenwerkingsprojecten worden de belangen van alle partners behartigd.

Projectinrichter

In samenwerking met de afbouwer/aannemer en architect worden interieurprojecten inclusief inhousing gerealiseerd. Met een database van ruim 200 toeleveranciers op het gebied van interieur en innovatie is Desque een one-stop multi-supplier.

Onze missie

Voor Desque is de realisatie van een goede werkomgeving meer dan het plaatsen van kantoormeubilair. In onze missie staan mens, werk en omgeving centraal. Desque ziet zichzelf als een toonaangevende onderneming die organisaties helpt voorbereid te zijn op taakgerelateerd werken. Met de focus op duurzaamheid, een positieve arbeidsethiek en een kwalitatieve uitstraling creëren wij werkomgevingen die aansluiten bij de eisen en wensen van morgen.

Onze filosofie

Wij zijn ervan overtuigd dat werken niet als werken hoort te voelen. Werkzaamheden en werkomgevingen dienen je te inspireren, motiveren en bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling. Een prettige werkomgeving bestaat uit een mix van bepalende elementen. Vormgeving, geluid, hygiëne, veiligheid, duurzaamheid, kleurgebruik en licht.

Een werkomgeving moet je passen.