Desque
LinkedIn Instagram UK

Onze
Dienstverlening

Voor vraagstukken op het gebied van projectinrichting, verduurzaming of de verbetering van een werkomgeving zorgt Desque voor een passende oplossing. Advisering, ontwerp en realisatie gebeurt in samenwerking met geselecteerde partners.

Als gesprekspartner en regisseur zijn wij van A tot Z betrokken bij de realisatie van zowel klein- als grootschalige duurzame interieurprojecten

One-stop multi-supplier met een database van ruim 200 geselecteerde partners op het gebied van interieur en duurzame innovatie.

Opdrachtgevers

In samenwerking met interieurarchitecten en ontwerpers worden interieurprojecten gedeeltelijk of geheel gerealiseerd. Desque als partner voor de levering van de losse inrichting of als regisseur en gesprekpartner voor het complete interieurproject.

Architecten

Desque adviseert de interieurarchitect in de te maken keuzes. Bewaakt budgetten, de ontwerpstijl, het afwerkingsniveau en verdedigt het ambitieniveau. Als kennispartner en adviseur in huisvesting kan Desque architecten in contact brengen met nieuwe ontwerpopdrachten.

Design & Build

Desque opereert voor Design & Build bedrijven als klankbord, multi-supplier en kennispartner. Design & Build bedrijven vinden in Desque een onafhankelijke adviseur in het begeleiden van het project. Een partner die de kwaliteit bewaakt en zich kritisch opstelt tussen opdrachtgever en uitvoerder.

Eindgebruiker

Desque als eerste aanspreekpunt, kennispartner, adviseur, regisseur en multi supplier. Een volledige integrale aanpak waarbij alle expertise – from start – aangewend wordt. Desque maakt de verbindingen, brengt partijen samen en levert een project van A tot Z op. Desque in optima forma.

Vastgoed

Desque zet haar jarenlange expertise in als adviseur bij het (her)ontwikkelen van commerciële en duurzame interieuroplossingen. Kennispartner op het vlak van waardevermeerdering, upgrading en upscaling. Desque kent de markt en is inzetbaar als verlengstuk van de makelaar.

Facility Management

Desque ontzorgt op het vlak van inkoop, transport, logistiek en realisatie. Desque is de rechterhand van de facilitaire dienstverlener en weet processen efficient in te richten. Daar waar samenwerkingen en afstemmingen andere disciplines raken maakt Desque de verbinding.

Projectmanagement bureaus

Wij hebben voor projectmanagement bureaus een aanvullende functie. Desque als klankbord, kennispartner en procesbewaker. Met onze expertise dragen wij bij aan een soepele oplevering van het project. Heeft uw projectbureau net wat meer power nodig? Desque zet haar kennis graag in.

Merken
waar wij een duurzaam verschil mee maken

Als hoogwaardig projectinrichter werkt Desque onafhankelijk samen met een brede collectie aan interieurmerken. Wij toetsen producten doorlopend op kwaliteit, duurzaamheid, beschikbaarheid, design en levensduur. Bij de merkselectie richten wij ons voornamelijk op merken die Nederland of binnen Europa produceren.