Desque
LinkedIn Instagram UK

Desque wint derde DBFMO-project: De Nieuwe Rechtbank van Amsterdam!

19 maart 2018

In opdracht van NACH heeft Desque de opdracht gegund gekregen voor het leveren van representatief meubilair ten behoeve van het PPS-project DE NIEUWE RECHTBANK VAN AMSTERDAM.

Vanaf de tenderfase heeft Desque in samenwerking met NACH een representatieve samenstelling van werkplek, zittingzalen, vergader -en overlegmeubilair gecreëerd.

Hierbij rekening houden met een efficiënte invulling van de exploitatieperiode voor 30 jaar. Vanaf begin 2020 starten de leveringswerkzaamheden. Voor meer informatie: http://www.denieuwerechtbank.amsterdam

Voor Desque betekent het De Nieuwe Rechtbank van Amsterdam de derde DBFMO-overeenkomst in nog geen 3 jaar. Het kenniscentrum voor de Rijksoverheid B30, Bezuidenhoudseweg 30 te Den Haag, was de eerste DBFMO-overeenkomst.
Het Gerechtsgebouw van Breda dat momenteel in uitvoering is, is de tweede DBFMO-overeenkomst. De 3 projecten worden ontworpen, gerealiseerd en beheerd via een Publiek Private Samenwerking (PPS) met een DBFMO-contract.

Voor De Nieuwe Rechtbank van Amsterdam betekent dit dat NACH (samenwerking tussen Macquarie Capital, ABT, DVP en KAAN Architecten, Heijmans en Facilicom.) verantwoordelijk is voor het ontwerp, bouw, financiering en onderhoud van het nieuwe gebouw, alsook de facilitaire dienstverlening voor de komende 30 jaar.

Wilt u meer weten over onze aanpak, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Share
  • Terug naar Nieuws